Behandelingen en specialisaties

De Posten Fysiotherapie voor iedereen

Voor iedereen is algemene fysiotherapie van de Posten Fysiotherapie direct toegankelijk. Fysiotherapie is direct toegankelijk. Dit betekent dat u geen verwijzing van de huisarts nodig heeft. Voor geriatrie fysiotherapie, oedeemfysiotherapie en fysiotherapie aan huis heeft u bij sommige zorgverzekeraars echter wel een verwijzing nodig van uw huisarts of een medisch specialist. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met onze praktijk via telefoonnummer 053 - 477 10 85. De Posten Fysiotherapie heeft met alle zorgverzekeraars een contract.

Als u voor de eerste keer bij ons komt voor een screening bespreekt u samen met de fysiotherapeut uw klachten. Is er een ingang voor verbetering van uw klachtenbeeld met behulp van fysiotherapie? Dan wordt er overgegaan op een intake en onderzoek en wordt er samen met u een doelgericht behandelplan opgesteld. Mocht dat niet zo zijn, dan verwijst de fysiotherapeut u terug naar uw huisarts of een andere specialist. Na deze eerste afspraak die tussen de 45 á 60 minuten duurt, gaan we starten met de behandelingen.

Een reguliere behandeling duurt 30 minuten. Na een aantal behandelingen zullen wij samen met u een evaluatie doen om te bespreken hoe het nu met u gaat en of de doelen uit het behandelplan nog steeds realistisch zijn en de behandeling voortgezet kan worden.

Onze fysiotherapiepraktijk biedt:

 


Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E