Toegang en vergoeding

U bent van harte welkom

Directe toegang

Fysiotherapie is direct toegankelijk. Dit betekent dat u geen verwijzing van de huisarts nodig heeft. Voor geriatriefysiotherapie, oedeemfysiotherapie en fysiotherapie aan huis heeft u bij sommige zorgverzekeraars wel een verwijzing nodig van uw huisarts of een medisch specialist. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met onze praktijk, via telefoonnummer 053 - 477 10 85.  De Posten Fysiotherapie heeft met alle zorgverzekeraars een contract.

Vergoeding

Jongeren tot 18 jaar krijgen de eerste 9 behandelingen voor fysiotherapie en oefentherapie vergoed. Afhankelijk van de zorgverzekeraar en de aanvullende verzekering kunnen meer behandelingen vergoed worden. Raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden of neem contact op met uw zorgverzekeraar. Jongeren met een chronische aandoening kunnen alle behandelingen voor fysiotherapie en oefentherapie vergoed krijgen als de aandoening op de lijst met chronische aandoeningen staat.

Bent u ouder dan 18 jaar dan wordt fysiotherapie niet vergoed vanuit het basispakket. Tenzij u een chronische aandoening heeft die op de lijst van chronische aandoeningen op Overheid.nl staat, dan krijgt u fysiotherapie en oefentherapie vanaf de 21ste behandeling vergoed. De eerste 20 behandelingen betaalt u zelf. U kunt zich aanvullend verzekeren voor fysiotherapie. Vraag naar de mogelijkheden bij uw zorgverzekeraar.


Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E