Seniorenfitness

Persoonlijke begeleiding

Fit ouder worden, kom dan naar de Seniorenfitness van de Posten fysiotherapie! Onder begeleiding van onze bewegingsagoog traint u samen met leeftijdsgenoten in een ontspannen sfeer en ieder op zijn eigen niveau.

Wie kan deelnemen aan de seniorenfitness bij de Posten?
Voor de seniorenfitness geldt een minimum leeftijd van 65 jaar. Bent u dat of ouder, dan bent u van harte welkom om aan te sluiten. Stel u bent jonger dan 65 jaar, maar er is wel sprake van 'multi-problematiek' dan kunnen wij hiervan afwijken. Contact u ons gerust. 

Wanneer is de seniorenfitness bij de Posten? Wie kan deel

  • Maandag: 11.00-12.00 uur
  • Woensdag: 11.00-12.00 uur
  • Donderdag: 11.00-12.00 uur
  • Vrijdag: 14.30-15.30 uur

Gratis eerste les

De eerste les is altijd gratis, zodat u kunt ervaren of het iets voor u is. Deze proefles kunt u op alle hierboven genoemde dagen en tijdstippen volgen. U bent van harte welkom voor een geheel vrijblijvende gratis eerste les. Laat u ons wel even weten dat u komt? 

Kosten Seniorenfitness

Als de eerste les u goed is bevallen en u vaker wilt komen dan kunt u zich aanmelden bij de vakgroep bewegingsagogie. De kosten voor de fitness bedragen € 25,00 per maand bij 1 keer per week deelnemen, € 50,00 bij 2 keer per week deelnemen. Betaling verloopt via automatische incasso en vindt, op vooruitbetaling, plaats per de 1e van iedere maand.

Kleding en schoenen

Tijdens de fitness is het aangenaam om kleding te dragen waarin u zich makkelijk kunt bewegen en schoenen te dragen die de voet goed omsluiten en de geen gladde zool hebben. Naast de prettige kleding en goede schoenen is het fijn om een handdoek en een bidon of een flesje water mee te nemen.

Locatie seniorenfitness de Posten

De Posten fysiotherapie, De Posten 135 (ingang Noaberbrink)

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met onze praktijk 053-477 10 85 of mailen met Arthur Bonenkamp, bewegingsagoog bij de Posten. Hij is per email te bereiken op:  abonenkamp@deposten.nl

Download de flyer Seniorenfitness van de Posten Fysiotherapie (PDF, 583kB)

  


Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E