Maatregelen i.v.m. coronavirus

Vanuit de Posten doen we er alles aan om onze klanten en medewerkers binnen én buiten onze locaties een fijne en veilige leefomgeving te bieden. De ontwikkelingen rond het nieuwe coronavirus (COVID-19) hebben dan ook voortdurend onze aandacht. 
In de Posten volgen we de richtlijnen van het RIVM. Naar aanleiding van de landelijke maatregelen die zijn afgekondigd, neemt de Posten daarnaast een aantal aanvullende maatregelen, uit voorzorg voor onze kwetsbare doelgroep. U vindt deze informatie via de nieuwsberichten op de website van de Posten. De maatregelen kunnen snel veranderen. Daarom verzoeken we u deze website in de gaten te houden. 

Eerstelijnsafspraken fysiotherapie de Posten gaan voorlopig niet door

Voor onze fysiotherapiepraktijk geldt dat onze eerstelijns behandelingen (dus voor niet-bewoners van de Posten) voorlopig niet door gaan. Voor het afzeggen van de afspraken zullen we persoonlijk contact met u opnemen. We bieden u de mogelijkheid om telefonisch contact te leggen met één van onze fysiotherapeuten, om te overleggen over uw klachten. Dat kan elke werkdag tussen 09.00-10.00 uur.

's Zaterdags gesloten

Op zaterdag zijn wij voorlopig gesloten.

Zodra de praktijk weer geopend is nemen we weer contact met u op voor het vervolg van de fysiotherapiebehandeling. 

We rekenen op uw begrip en pas goed op uzelf.


> Meer nieuws in het nieuwsarchief
<

Zorgkaart Nederland
 


Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E