Welkom

Fysiotherapie voor jong en oud

Voortgang in beweging voor jong en oud. Daar werken wij als de Posten Fysiotherapie aan. Jong en Oud kunnen bij ons terecht voor algemene en specialistische fysiotherapeutische behandelingen.

Iedere dag bent u afhankelijk van het functioneren van uw lichaam. Het goed functioneren ervan is niet altijd vanzelfsprekend. En daarom zijn wij er! Om u te helpen bij een (tijdelijke) functiestoring, waardoor u zich in het dagelijks leven beperkt kunt voelen.

Samen stellen we een behandelplan op dat is afgestemd op uw persoonlijke wensen en fysieke mogelijkheden. In het behandelplan komen onderdelen als behandelingen, oefentherapie, advies en voorlichting aan bod. Ook de afstemming met andere zorgverleners en mantelzorgers doen wij graag voor u, mits u daar toestemming voor geeft.

De Posten Fysiotherapie is onderdeel van de Posten en maakt deel uit van het behandelteam. Als de Posten laten wij  graag ons hart spreken in de zorg en dienstverlening aan onze cliënten. Samen streven we naar een goede kwaliteit van leven. Ons motto Hartelijk Huiselijk Hulpvaardig is diep verankerd in onze werkwijze. Dat merk je en daar zijn we trots op!

Zorgkaart Nederland


Links | Sitemap | DisclaimerContact |  T 053 - 4753 753 | E